Klíma vásárlás

Szolgáltatások

Ha klímát szeretnénk vásárolni, akkor hatalmas választék ál, rendelkezésünkre. Megannyi márka és típus számtalan variációi, de melyik való nekünk?

Első sorban azt kell figyelembe vennünk, hogy mire szeretnénk használni. Nyáron működtetnénk csak, hogy kellemes hűs levegővel lehűtse a szobát? Esetleg jó lenne télen is élvezni a meleg fuvallatot?
Ha csak nyáron szeretnénk használni, akkor egy sima oldalfali split klíma tökéletes választás lehet és a nem fűtésre optimalizált klíma berendezések manapság elérhető áron vásárolhatók meg.

Ha nem csak nyáron, de télen is üzemeltetni szeretnénk fűtési üzemben, akkor a fűtésre optimalizált klíma között kell jobban szétnézni.
A fűtésre optimalizált klíma berendezések abban különböznek a hagyományos split klímáktól, hogy fűtési üzemük megbízhatóbb és magasabb hatásfokkal rendelkeznek még akár a -20 celsius fokos téli hidegben is.
(A nem fűtésre optimalizált klíma készülékek is rendelkeznek fűtési üzemmóddal, de hatásfokuk alacsonyabb és általában -15 celsius foknál hidegebb küldő hőmérsékleten nem képesek már meleg levegőt fújni a beltérben.)

Előnyünkre válhat, ha olyan helyen vásárolunk klímát, ahol az ár tartalmazza annak telepítését is, így nem kell külön klíma szerelő szakembert keríteni, aki beszereli nekünk az egységet.
Modern, korszerű megoldást jelenthet a webáruházas rendelés.

Webshopunk nagy választékban kínál lakossági felhasználásra oldalfali inverteres klímát beszereléssel együtt, csomagban.
A feltüntetett árak tartalmazzák a telepítési költséget is, tehát ezek az árak végösszegek, így sokkal egyszerűbb kiszámolni a költségvetés klíma vásárláskor.