tűzönjárás

Kiváló tréning a tűzönjárás

Szolgáltatások

A kellő önbizalom és önismeret az, ami nagyon kevés van az emberekben. Ennek eredménye, hogy gyakran olyan problémákat akarunk megoldatni másokkal, amiket nekünk kellene magunkban. Az emberek többsége elvárná, hogy megdőljenek a sztereotípiák és a társadalom teljes gondolkodása megforduljon, de mégsem képesek arra, hogy önmagukkal tisztába kerüljenek és felülemelkedjen a meggyőződéseiken. A tűzönjárás során azonban a dolgok gyorsan átértékelődnek.

Amikor ott hever a lábunk előtt a sok 100 fokon izzó parázs, amin át kellene gyalogolni, máris bekapcsolnak olyan mentális mechanizmusok, amiken muszáj úrrá lenni, legalábbis akkor, ha a célt szeretnénk elérni. A tűzönjárás egy olyan próba, ami nem csak az akaratot állítja kész helyzet elé, hanem a testet is. Ha sikeresen túlesünk rajta, akkor joggal gondolhatjuk azt, hogy a hétköznapokban is bármivel megbirkózunk egyszerűen.

De azért nem szabad belevágni ebbe a próbába sem akárhogyan. Ha valaki csak tüzet rak a saját kertjében, majd azon próbál átsétálni, annak súlyos következményei lehetnek. Fontos a szakszerű vezetés a tűzönjárás alkalmával. Éppen ezért látogassunk el a puklerandras.hu weboldalra, ahol hasznos instrukciókat találunk, valamint jelentkezhetünk a legközelebbi alkalomra, amikor a tűzönjárás megvalósulhat.

A mentális felkészülés az első, amit nem szabad kihagyni. Ha sikerül megerősíteni a belsőnket, akkor a testi ráhangolódás is garantált. Itt az ideje elkezdeni az utazást az elménk és szívünk olyan részeibe, ahol eddig még nem voltunk és kiderül, hogy milyen komoly tartalékokkal lehet számolni.