ipari állvány

Igényekre szabott ipari állvány

Szolgáltatások

A hatékony munkavégzés alapvető feltétele, hogy lehetőleg minden szükséges eszköz rendelkezésre álljon, amivel a kiváló eredmény elvégezhető. Az ipari állvány gyakran tartozik ebbe a kategóriába, ami nem meglepő, főleg, ha építkezésekről van szó. Egy bármilyen jellegű komplexum szerelése során gyorsan szükség van olyan segédeszközökre, amikkel követni lehet a több emelet magasságba haladó falszerkezetek nyomát. Az ipari állvány éppen ezt igyekszik biztosítani.

Amíg régen ezt a funkciót többnyire fából összebarkácsolt alkalmi rendszerek igyekezetek kielégíteni, addig ma már a körülmények sokat változtak. A gerendákból és deszkákból készült rendszerek nem felelnek meg a munkavédelmi előírásoknak, valamint költségesek és időigényes a felállításuk. Ezzel szemben az ipari állvány úgy lett kiképezve, hogy gyorsan összeilleszthető elemekből álljon, amik lehetőleg maximális stabilitást szolgáltassanak több munkavégző részére. A nagy teherbírásból adódóan gyakran még építőanyag is kerülhet fel rá bizonyos mértékig. A moduláris elemekből összeállítható ipari állvány alkalmazkodik a változó falszerkezethez.

A járófelületek kiemelkedés nélkül, maximálisan a síkban elfektetve találhatók, így a megbotlás és az ebből eredő sérülések esélye kizárt. Az ipari állvány rendelkezik több különféle kiegészítővel, amik a rögzítés mellett a bővítést is megoldják. Ha tehát szükség lenne további kiterjesztésre, akkor a peri.hu weboldalon ehhez minden feltétel adott. A magas minőség sok éven át szolgálja ki az igényeket, valamint a megtérülése is gyors, amivel mindenki jól jár.