A volt Párisi Nagy Áruház épületében

Üdvözöl a Future Park, a világ legmodernebb tudományos játszótere!

Talán ma még nehéz elképzelni, de a technológia rohamos fejlődésével eljön az idő, amikor a gépek átvehetik az emberek szerepét. Legalább is, ami a munkát illeti. Éppen ezért a jövő társadalmában egyre fontosabbá válnak az olyan tulajdonságok, melyek csak ránk, emberekre jellemzőek.

Kreatív gondolkodás

A japán szakemberek által megálmodott, Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat.

Gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztalhatják a szabadgondolkodás, illetve a csapatmunka miként segíti elő a kreativitás fejlődését, amit aztán a mindennapi életünkben is kamatoztatnak.

Kattints, és ismerd meg a Future Parkban rád váró különleges játékok mindegyikét!

 • A rajzok életre kelnek 1.
  A kifejezés ereje, az önállóság és a sokszínűség játssza a főszerepet első állomásunkon, ahol a látogatók által papírra vetett állatok elevenednek meg a hatalmas 3D kivetítőn. A kiállítás egy másik állomásán pedig ugyan ezekből a rajzolt állatokból készíthetnek 3D-s makettet, ami a térbeli perspektíva megértését, a kézügyességet és a problémamegoldó képességet fejleszti.

 • A rajzok életre kelnek 2.
  A következő helyen a rajzolt állatokból készíthetünk 3D-s makettet. A papírra rajzolt állatot be kell szkennelni, majd az elkészült rajz „szabásmintáját” kinyomtatva és öszehajtogatva áll össze a térbeli modell. Ez a játék a térbeli perspektíva megértését segíti, fejlesztve a térérzéket, a kézügyességet és a problémamegoldó képességet.

 • Megfestett természet
  Ebben a játékban a látogatók állat és növényrajzai a virtuális valóság részévé válnak, hogy ott életre kelve a természet működését szimulálják. Ezzel a kreativitás fejlesztése mellett a természettudományokból is kapunk némi ízelítőt.

 • Az óriáslabdák zenekara
  A térérzéket és az együttműködést fejleszti ez a különleges fény- és hangeffektekkel kombináló játék. Érintsd meg a hatalmas labdák egyikét, és figyelj, hogyan változtatják meg a színüket, vagy éppen milyen dallam csendül fel belőlük.

 • Zsenik ugróiskolája
  Ez a játék a vizualitás mellett az egyensúlyérzéket és a kombinatorikai képességet egyaránt fejleszti.

 • Kis emberek otthona
  A játék, amiben az asztalban élő kis emberek életére, mozgására lehetünk befolyással, segíti a fizikai törvények megértését, és a gyerekek logikai fejlődését.

 • Teremtés története
  A látogatók itt megismerkedhetnek a szimbólumok fogalmával, illetve a mintafelismerés ok-okozati kapcsolatával. A képernyőn megjelenő ábrák megérintésével az általuk képviselt teremtmények tűnnek fel, melyek aztán egy érdekes történet részesei lesznek.

 • Építs városokat!
  Ebben a térérzéket, logikát és kreativitást fejlesztő játékban az a cél, hogy a látogatók közösen hozzanak létre egy várost, és alkossák meg annak közúti- és vasúthálózatát.

 • Készíts űrszelfit a Samsung Galaxy S9+-szal, és nyerj okosórát vagy okostelefont!
  Hogy készíthetsz űrszelfit?
  Irány az űrhajó!
  Indítsd el a tableten az alkalmazást!
  Kövesd a fedélzeti computer instrukcióit!

  vagy

  Használd a kiállított Galaxy S9+ készüléket!

  Nyerni szeretnél?
  Töltsd fel az űrszelfid az Instagramra!
  Használd a #telekom és az #urszelfi hashtaget!
  Ha szerencséd van, tied az értékes nyeremények egyike!


  Játékszabályzat  

Jegyek

Jegyek a helyszíni jegypénztárban, az Interticket jegyértékesítési pontjaiban, illetve online a jegy.hu–n vásárolhatók.

Hétköznap Hétvége
Felnőtt 3 400 Ft 3 900 Ft
Gyerek (12 éves korig) 2 650 Ft 3 250 Ft
Diák (12 éves kor felett) és nyugdíjas jegy 2 850 Ft 3 600 Ft
Családi (2 felnőtt + 2 gyerek 12 éves korig) 8 900 Ft 9 900 Ft
Csoport (minimum 10 fő esetén) 3 200 Ft 3 500 Ft
Iskolás csoport* (minimum 10 fő esetén + 1 felnőtt ingyenes) 2 500 Ft 2 900 Ft
VIP jegy (bármikor felhasználható) 4 800 Ft

* Az iskolás csoportoknak időpontfoglalás szükséges, amit telefonon (+36 70 241 7076 ) vagy e-mail címen (info@andrassyelmenykozpont.hu) keresztül tehet meg.
3 éves kor alatt a belépés ingyenes.
A diákjegyet az a személy veheti igénybe aki nappali tagozatos tanulmányi jogviszonnyal rendelkezik!

Jegyvásárlás

GYIK