rendezvényfotózás

Előnyök, amiket a rendezvényfotózás nyújt

Webáruház

Egy kép többet ér ezer szónál, különösen, ha rendezvényfotózás a téma. Egy profi fotós fényképeken keresztül örökíti meg az esemény érzését és pillanatait. Ő az, aki képes megállítani az időt és elmesélni egy történetet a képein keresztül. A rendezvényfotózás nemcsak az emberek fotózásáról szól, hanem az esemény érzelmeinek megörökítéséről is. A rendezvényfotósok pedig ennek a szakértői. Egy jó fotós kiválasztásának nem kell bonyolultnak lennie, de sok mindent figyelembe kell venni, az esemény céljától kezdve a költségvetéséig. A rendezvényfotózás az esemény tervezésének elengedhetetlen része és több okból is fontos.

Egyrészt lehetővé teszi, hogy megörökítse egy esemény emlékeit, amikre évekig visszatekinthet és dédelgetheti azokat. Emellett segíthet az esemény hírverését növelni, még mielőtt az megtörténne. A közösségi média és a rendezvényfotózás kéz a kézben járnak. A profi fotósok segíthetnek népszerűsíteni az eseményt és felkelteni az emberek érdeklődését. Ráadásul szponzorokat és partnereket is vonzhatnak. A szponzorok mindig keresik a módját annak, hogy új közönséget érjenek el és a rendezvényfotózás remek erre. Az emberek nagyobb valószínűséggel vesznek részt egy eseményen, ha látják, hogy az jól megszervezett.

Parti fotózás kontra telefonnal készült képek

A parti fotózás alapvető szempont egy különleges alkalom emlékeinek és pillanatainak megörökítésében. Legyen szó szülinapról, esküvőről vagy évfordulóról, döntő szerepet játszik abban, hogy ezeket az emlékeket hosszú évekre megőrizzük. Sokunknak van mutatós okostelefonja kiváló fényképezőgéppel, akkor miért bérelnénk fel a parti fotózás feladatára valakit? Bár azt gondolhatjuk, hogy ezek a fotók tökéletesek lesznek, valószínűleg túl elfoglaltak leszünk ahhoz, hogy folyamatosan fényképezzünk és lemaradhatunk egy különleges pillanatról.

Egy profi felbérlése a parti fotózáshoz leveszi rólunk a stresszt, így mi is jól érezhetjük magunkat és ezek a különleges pillanatok mind megörökítésre kerülnek. Ahelyett, hogy csak a Facebookra elég jó minőségű fotókkal rendelkeznénk, inkább fektessünk be olyan képekbe, amiket egy életen át fogunk dédelgetni. Egy fotós elkapja azokat a felbecsülhetetlen, valamint váratlan pillanatokat, amelyeket egyébként a legtöbben valószínűleg nem tudnánk jól megörökíteni. Bár lehetnek barátaink vagy családtagjaink, akik a legújabb iPhone-nal is nagyszerű képeket tudnak készíteni, ez még mindig nem hozza azt, amit a parti fotózás.

Miért hasznos egy vállalkozásnak a céges fotózás?

A modern marketingesek ma már vizuális anyagokkal népszerűsítik a cégeket, ezért a céges fotózás segíthet kitűnni a riválisok zsúfolt mezőnyéből. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint, a megfelelő fényképekkel ellátott írások jellemzően több megtekintést kapnak, mint a képek nélküli posztok. Bár a stock fotók bizonyos helyzetekben hasznosak lehetnek, kétségtelenül nem überelik a céges fotózás módszereit. Hogy miért? Mert ezek nem az Ön cégének képei. Mit érzékelnek tehát az emberek, amikor a cégét online keresik fel? Átlagos emberekről készült stock fotókat látnak?

Vagy az igazságot arról, hogy ki Ön és a valódi alkalmazottai, valamint a cége által nyújtott termékek és szolgáltatások? Ezért tanácsos saját, személyre szabott fényképeket készíttetni, hogy maradandó benyomást keltsen az ügyfeleiben. A céges fotózást egy vállalat és az általa folytatott tevékenységek reklámozására használják. A fotós együttműködik egy szervezettel, hogy támogassa a márkájának, áruinak és szolgáltatásainak fejlesztését és népszerűsítését. Elsősorban társadalmi rendezvényeken tevékenykedik, de számos ügyfélnek fényképeket és headshotokat is készít. A céges fotózás csapat- és termékfotózásra is kiterjedhet, de dokumentálhatja a mindennapos munkahelyi tevékenységeket is.

Fotósonként változnak a céges portré fotózás árak

Vessünk egy pillantást a céges portré fotózás árak alakulására is! Amint a fotózás számos más ágazatában, a tarifák itt is eltérőek lehetnek, a megbízó igényeitől függően. Idehaza átlagosan körülbelül 5000 – 15 000 Forint körül mozognak a céges portré fotózás árak. Ezek a képek aztán számos célra felhasználhatóak, többek között weboldalakon, közösségi médiában, brosúrákban, névjegykártyákon, hírlevelekben stb. Egy jó vállalati fotó nagy különbséget jelenthet. De képzett fotósra van szükség egy olyan képhez, ami megfelelő egyensúlyt tart fenn a szervezeti jelleg és az alany személyiségének bemutatása között.

A fotósnak képzettnek és a megfelelő eszközökkel felszereltnek kell lennie. Teljes mértékben tisztában kell lennie a vállalat követelményeivel. Ahogy ez az iparág fejlődik, úgy nőnek a céges fotósokkal szembeni elvárások is. Ma már kulcsfontosságú partnerként tekintenek rájuk a márkaépítésben. Következésképpen, a közvélemény megítélésének alakításában betöltött szerepük döntőbb, mint valaha. A jó kép egy befektetés, ami segíthet abban, hogy egy vállalkozás felkerüljön a térképre. Töltsön időt a fotósok felkutatásával és hasonlítsa össze a céges portré fotózás árak nagyságát, hogy elégedett legyen a pénzéért kapott szolgáltatással!