Cinzano Asti pezsgőkről röviden

Webáruház

Cinzano Asti pezsgőmárka egy globális olasz ikonnak számít Olaszországban, és nemzetközileg is elismert pezsgőnek szerte a világon. Alapítói egy testévpár Giovanni Giacomo és Carlo Stefano Cinzano, akik elkötelezettsége által a Piemont dombjairól származó szőlői nemes pezsgővé váltak, és ami azóta világszínvonalú márkává nőtte ki magát. A Cinzano márka vermutjai és pezsgői közel három évszázados tapasztalattal készülnek, ennek köszönhetően pedig a legjobb minőséget érik el mind ízben, mind karakterben.

A Cinzano története 1757-ben kezdődött, noha nem a pezsgőgyártással, hiszen akkor még cukrászipari vállalkozása volt a testvérpárnak. Ám már akkor is kísérleteztek a lepárlással, a következő években pedig a családi vállalkozás meglehetősen nagy hírnévre tett szert. A Cinzano történetének következő fejezete már Francesco Cinzano II nevéhez kötődik, aki már pezsgőkészítéssel is foglalkozott a családi vállalkozáson belül, és a Cinzano pezsgő létrehozása is az ő nevéhez köthető. Az évszázadok során a Cinzano Asti pezsgők nemzetközi hírnévre tettek szert, de nemcsak a pezsgők, hanem szintén a Cinzano márka neve alatt forgalomba kerülő vermutok is.

Hol kapható Cinzano Asti pezsgő Magyarországon?

A Cinzano Asti pezsgők már hazánkban is kaphatóak, és meglehetősen népszerűek. A legkeresettebb Cinzano Asti pezsgők a Cinzano Asti édes pezsgők és a Cinzano Asti Gold. Természetesen a hazai termékpaletta ennél jóval szélesebb, így minden pezsgőkedvelő találhat kedvére valót a Cinzano pezsgők kínálatában. Bolti forgalomban is megtalálhatjuk a Cinzano Asti pezsgőket, de az ital webáruházak kínálatát is erősítik, köztük az italkereso.hu kínálatát is, ahonnan többféle Cinzano Asti pezsgőt is beszerezhetünk.