Az alkoholizmust nem lehet félvállról venni

Szolgáltatások

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy az alkoholizmus nem jó dolog. Azonban mégis egyre többen nyúlnak bánatukban és tehetetlenségükben az alkoholhoz. Azonban ez sosem fogja meghozni azt a változást, amire valójában ezek az emberek vágynak. Ezért kezdetét veszi egy ördögi kör, amiből idővel csak egyre nehezebb lesz kiszállni.

Az alkoholizmus nem játék, ezért a prevenció a legfontosabb, amit tehetünk. Azonban ha már kialakult az alkoholizmus, akkor sincs minden veszve.

A Felépülők csapata létrehozott egy olyan addiktológiai programot, aminek köszönhetően az alkoholizmussal küzdő emberek 75%-a sikeresen fel tud épülni.

Mi ez a program és kinek való?

Ez egy 28 napos bentlakásos felépülési program, aminek keretén belül a résztvevők megtanulnak újra józanul élni, megtanulnak ellenállni az alkohol kísértésének és újra szabadon élni. Ehhez természetesen megkapnak minden segítséget. A 28 nap alatt meghatározott szabályok és egy szilárd keretrendszer segíti a felépülést. Az alkoholizmussal küzdők családias és biztosos közegben tudják újra helyrehozni az életüket.

A Felépülők nagyon jól tudják, hogy min mennek keresztül az alkoholisták, mikkel kell pontosan megküzdeniük, hiszen korábban ők is pont ebben a cipőben jártak. Ők már felépültek, nem alkoholfüggők aktívan. Azonban olyan meghatározó pont az életükben az alkoholizmus, hogy elhatározták: segíteni fognak az alkoholistáknak. Saját tapasztalatból tudják, hogy milyen nehézkes a felépülés, és milyen sok munkát és energiát igényel. De minden egyes erőfeszítést megér az, hogy újra szabadon és alkohol nélkül élhetnek.

Ha valakiben megvan a kellő elszántság, hajlandóság, az őszinteség, és a tenni akarás a változtatásra, akkor neki érdemes lehet részt vennie a Felépülők programjában.

Nagyon szívesen segítenek mindenkinek, aki valóban hajlandó a változtatásra.

Ha ismersz olyat, akinek az alkoholizmus már tönkretette az életét, vagy aki már próbált leszokni, de nem volt tartós az eredmény, azonban még nem adta fel, akkor ismertesd meg vele a Felépülők honlapját: felepulok.hu. Itt minden olyan információt megtalál majd, ami a felépülés elindulásához szükséges.

Az alkoholizmus nem játék, mihamarabbi cselekvést kíván!