AVATAR: James Cameron világsikerű filmje alapján készült új, interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit.

A világsikert aratott film alapján készült új, interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit. Engedd szabadon a képzeleted!

James Cameron grandiózus és úttörő filmje, az Avatar méltán világhírű. Most ebbe a csodálatos fantáziavilágba, Pandora földjére léphet be családjával, ha ellátogat az Andrássy Élményközpontba. A tengerentúlon nagysikert aratott Avatar kiállítás először érkezett meg Európába és Budapesten debütál.

Képzeld el! Hogy a különleges, interaktív kiállításon bemutatott teremtményeket és tárgyakat az RDA Avatar programjának tudósai fedezték fel, akik több mint 6 éve hagyták el Pandorát, hogy megtegyék hosszú útjukat és megérkezzenek a Földre. Képzeld el, hogy most Te is részese lehetsz ennek a csodának! Lépj be Pandora fantasztikus világába!

Éld át és tapasztald meg a Na’vik egyedülálló felfedezéseit, gondold át, hogy mi tükrözi leginkább Pandorát a mi bolygónkon!
Hagyd el a 21. századot és lépj át 22. század csodálatos világába! Járd végig a több, mint 1000 négyzetméteres tudományos-fantasztikus kiállítást az Andrássy Élményközpontban! Fedezd fel Pandorát!

Ismerd meg az AVATAR programot! 

Engedd, hogy Pandora fantasztikus természeti környezet elbűvöljön! 

Merülj alá a gyémánt-ragyogású Biolumin esszenciájában! 

Fényképezd le magad Na’vi-ként! 

Jegyek

Jegyek a helyszíni jegypénztárban, az Interticket jegyértékesítési pontjaiban, illetve online a jegy.hu–n vásárolhatók.

Hétköznap Hétvége
Felnőtt 4 800 Ft 5 500 Ft
Gyerek (12 éves korig) 3 400 Ft 4 000 Ft
Diák (12 éves kor felett) és nyugdíjas jegy 4 100 Ft 4 700 Ft
Családi (2 felnőtt + 2 gyerek 12 éves korig) 11 600 Ft 13 200 Ft
Csoport (minimum 10 fő esetén) 4 200 Ft 4 900 Ft
Iskolás csoport* (minimum 10 fő esetén + 1 felnőtt ingyenes) 2 800 Ft 3 500 Ft
VIP 6 800 Ft 6 800 Ft

* Az iskolás csoportoknak időpontfoglalás szükséges, amit telefonon (+36 70 241 7076 ) vagy e-mail címen (info@andrassyelmenykozpont.hu) keresztül tehet meg.
3 éves kor alatt a belépés ingyenes.
A diákjegyet az a személy veheti igénybe aki nappali tagozatos tanulmányi jogviszonnyal rendelkezik!

Jegyvásárlás

GYIK